eethiek catering spacer
catering service rotterdam duurzame catering rotterdam

Locatie

 

Locatie adres
Westelijk Handelsterrein
Van Vollenhovenstraat 15
3016 BE Rotterdam
pakhuis 16, 17 , 18
+31(0)641249850

Kantoor adres
Admiraliteitskade 89a
3063 EG Rotterdam
+31(0)641249850

Locatie

Welkom in Rijksmonument Het Westelijke Handelsterrein.

Deze bijzonder sfeervolle eventlocatie is gebouwd in 1894 onder de bekende architectuur van T.L. Kanters. Het pand heeft een markante geschiedenis, het is door de jaren heen onbeschadigd gebleven en heeft vele doelen gediend. Bij het binnentreden van het pand voel je en proef je een stukje onvervalst Rotterdamse historie van het “handelsveem” zoals oudere Rotterdammers het nog wel kennen. Een waardige plek voor het organiseren van uw thema feest en/of evenement.

Op de benedenstraat van het Westelijk Handelsterrein beschikt Eethiek over meerdere multifunctionele historische pakhuizen die geschikt zijn voor gezelschappen van 50 tot 1000 personen. De diverse pakhuizen zijn intern met elkaar verbonden door middel van grote bogen. Extern zijn de pakhuizen met elkaar verbonden door middel van de overdekte binnenstraat die ook voor evenementen af te huren is.

De ruimtes beschikken over verschillende audiovisuele voorzieningen, bar -en restaurantfaciliteiten. Via ons en onze partners is alles te huur, te boeken en te maken.

In deze monumentale omgeving waar traditie, cultuur en gastronomie elkaar treffen verzorgen wij uw event op maat.

Neemt u vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en smaak.