eethiek catering spacer
catering service rotterdam duurzame catering rotterdam

Over ons

 

duurzame catering

Verantwoord en logisch

 

duurzame catering

Het kan wel op al is het lekker!

Hoe nadenken voordenken wordt...

Rijke tradities en een frisse toekomst.

Na een enerverende periode als ondernemer in de reguliere (top) horeca is Hans van Wijk in 2008 fris van start gegaan met Eethiek, voor duurzame catering en evenementen.

Eethiek staat voor eerlijk eten, smaakvolle settings en stijlvol gastheerschap op basis van maatschappelijk verantwoord ondernemen met een (bio)logisch gevoel voor een groene toekomst in onze leefomgeving van nu.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is waar het in deze tijd om draait. De mens is niet te stillen in zijn honger naar controle en beheersing en dit geldt ook zeker voor de MVO-wereld. Eethiek heeft een business model dat gebaseerd is op vertrouwen en persoonlijke relaties en vindt daarom dat wij geen certificering nodig hebben. Uiteraard zetten ook wij ons in voor een eerlijke toekomst. Zo beschikt onze locatie op het Westelijk Handels Terrein bijvoorbeeld over gescheiden afvalinzameling, Eneco duurzame stroom, led verlichting en het allereerste volledig groene grasdak van Nederland. Wilt u meer informatie over onze maatregelen dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.